VERZENDING

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen van zodra wij jou bestelling en betaling hebben ontvangen. Wij streven ernaar om om jouw bestelling binnen de 2 à 3 werkdagen ter verzending aan te bieden. Heb je jouw bestelling in het weekend of op een feestdag hebt geplaatst dan kan het zijn dat je wat meer geduld zal moeten hebben.


VERZENDKOSTEN

België

De standaard verzendkosten bedragen € 5,75. Bestellingen vanaf en boven €100 worden gratis verzonden.

Nederland

De standaard verzendkosten naar Nederland bedragen € 8,50.

Gratis afhalen in onze winkel te Tienen

Je  kan er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen in onze winkel. Ideaal als jij in de buurt van Tienen woont of omstreken. Heb je voor deze optie gekozen dan sturen wij je een e-mail van zodra jouw bestelling klaar ligt. De winkel is gelegen in de Leuvensestraat 52 - 3300 Tienen. We zijn geopend van woensdag t.e.m. zaterdag van 11 tot 18 uur.

LEVERING

BASIL is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes (vb. Kerstmis). Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is BASIL niet aansprakelijk. Alle producten worden met de grootste zorg verpakt zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.


Zit je nog met enkele prangende vragen?! Geen probleem, stuur een e-mail naar info@basilboutique.be.

 

© 2017 - 2019 BASIL | sitemap | rss