RETOURNEREN

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Is de maat niet goed of is de inhoud beschadigd? Geen probleem! Je kan het artikel terugsturen binnen de 14 dagen nadat je het pakketje hebt aangekregen. Deze termijn begint op het moment dat de goederen zijn geleverd. Indien u na afloop van deze termijn de producten niet aan BASIL heeft teruggezonden, is de koop een feit. 

Tijdens de herroepingstermijn vragen wij je vriendelijk om zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Gelieve het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Wat moet je doen alvorens je jouw producten wenst te retourneren?

Check eerst onderstaande punten om te zien of jouw aankoop hiervoor in aanmerking komt: 

  • Het artikel moet ongedragen en onbeschadigd zijn; 
  • Jouw retour moet binnen de 14 dagen nadat jij het pakket ontvangen hebt terug bij ons zijn; 
  • Alle tags moeten nog bevestigd zijn aan de artikelen zoals in de oorspronkelijke staat; 
  • Artikelen met (make-up)vlekken kunnen wij niet terugnemen; 
  • Beautyartikelen, juwelen en lingerie/badkleding kunnen niet geretourneerd worden omwille van hygiënische redenen;
  • Die duidelijk persoonlijk zijn van aard; 
  • Artikelen die bij aankoop afgeprijsd waren of in solden waren.

Voldoet jouw retournering aan de bovenstaande eisen?

Om een vlotte retour te kunnen garanderen vragen wij je om een e-mail te sturen naar info@basilboutique.be met als onderwerp 'retour + vermelding van je ordernummer'. Gelieve in de mail de reden van retour, het aantal producten alsook de naam van het product dat je wenst te retourneren op te geven. Op deze manier zijn wij meteen op de hoogte van jouw retour en kunnen we dit nauw opvolgen. 

Daarna is het aan jou om de bestelling op een zorgzame manier in te pakken en terug te sturen.  Indien je van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BASIL retourneren, conform de door de BASIL verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt (zie hierboven), vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. 

Vergeet zeker en vast ook niet om het retourformulier dat bij je bestelling zat in te vullen en mee terug te sturen met je retourproduct(en). Je  dient steeds te kunnen bewijzen dat de geleverde zaken tijdig en zonder schade zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postaflevering en/of foto. 

De items kunnen teruggestuurd worden naar het volgend adres: 
BASIL - Sharina Degeest
Groenendries 5A 
3211 Binkom 


KOSTEN IN GEVAL VAN RETOUR

Indien je gebruik maakt van jouw retourrecht zijn de kosten van retour voor jouw rekening.


TERUGBETALING

Nadat wij jouw retour ontvangen hebben en deze goegekeurd hebben, zullen wij de aankoopprijs en de initiële leveringskosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. 


Zit je nog met enkele prangende vragen?! Geen probleem, stuur een e-mail naar info@basilboutique.be.
 

© 2017 - 2019 BASIL | sitemap | rss